News
Slekters gang.....
Sunday, August 21, 2011 10:40 PM

Her finner du et sammendrag av det jeg har samlet gjennom mitt arbeid med slekt og lokalhistorie. Mye er utilstrekkelig dokumentert, og feil finnes helt sikkert i databasen. Har du flere opplysninger, eller kommer du over noe som du mener er feil ber jeg om at du sender en e-post eller ringer meg.

Jeg har hatt god hjelp av mange, både i inn- og utland. En spesiel takk går til "onkel" Johannes i Trondheim som fikk meg i gang under kyndig veiledning, og Kevin i USA som har lagt ned et stort arbeide i kartleggingen av min morfar Ole M. Kvistad's slektsgren.

Denne databasen er bare for presentasjon, arbeidsverktøyet mitt er fremdeles slektsforskningsprogrammet Gramps, som ligger på min personlige datamaskin. Notater og kildehenvisninger er samlet gjennom flere år, og er delvis ment for internt bruk. De kan være ufullstendige, ha feil og fremstå som flyktige. Denne siden blir oppdatert med ujevne mellomrom. Dersom Webtrees viser seg stabilt og pålitelig kan det være aktuelt å bruke dette til løpende registreringer en gang i fremtiden.

God tur   ---   Jan Olav Agle

Who is online
1 signed-in user
  Favorites
  Jorund
  18801950
  Birth: December 25, 1880 35 19 Agle, Sandvollan
  Death: April 4, 1950Agle, Sandvollan
  Eier og bruker av gården Agle på Inderøy.
  Signe
  18961961
  Birth: September 1, 1896 31 25 Sandneseng, Nærøy
  Death: June 7, 1961Agle, Sandvollan
  Eier og bruker av gården Agle på Inderøy. Ektefelle til Jørund Agle.